Rechthoekige tapijten

Een rechthoekig vloerkleed is de meest gekozen vorm van vloerkleed. En terecht. Doordat rechthoekige vloerkleden beschikbaar zijn in heel wat verschillende afmetingen, vind je voor elke ruimte wel een passend kleed. Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment met behulp van de filters, bestel online in slechts enkele klikken en profiteer van een snelle levering!

per pagina

4 Artikelen

Lengte: 120 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 70 cm
Vloerkleed Boha 120x70 katoen – zwart/wit
77,59 96,99

Direct leverbaar

Lengte: 230 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 160 cm
Vloerkleed Handcarved A 230x160 - grijs
249,50 499,00

Direct leverbaar

Lengte: 230 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 160 cm
Vloerkleed Boha 230x160 katoen – zwart/wit
Lengte: 180 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 120 cm
Vloerkleed Boha 180x120 katoen – zwart/wit

Assortiment rechthoekige tapijten

Een rechthoekig tapijt is niet voor niets de meest gekozen vorm van tapijt. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Ze zijn beschikbaar in hele kleine formaten zoals 60 x 90 cm tot hele grote zoals 200 x 300 cm en alles daartussenin. Je vindt voor elke ruimte ongetwijfeld een rechthoekig tapijt met de perfecte afmetingen.

Naast een heel scala aan afmetingen heb je ook de keuze uit heel wat materialen. Gaat jouw voorkeur uit naar een tapijt dat gemakkelijk te onderhouden en te reinigen is? Kies dan voor een synthetisch vloerkleed uit polypropyleen of viscose, bijvoorbeeld. Verkies je een tapijt met een natuurlijke, authentieke look? Dan voldoet een tapijt van wol, jute of echt leder allicht aan jouw verwachtingen. Daarnaast vind je in ons assortiment zowel laagpolige als hoogpolige vloerkleden.

Een effen rechthoekig tapijt of met een leuke print

Dient jouw tapijt als finishing touch van de ruimte of om een warme, huiselijke sfeer te creëren? Dan is een effen tapijt of een tapijt met subtiele grafische print een goed idee. Wil je een tapijt gebruiken als eyecatcher? Een vloerkleed met een kleurrijke of eclectische print trekt ongetwijfeld alle aandacht naar zich toe. Waarnaar jouw voorkeur ook uitgaat, in ons assortiment vind je beslist de kleur, print en stijl die matcht met jouw interieur.

Waarom een rechthoekig tapijt kopen?

Een rechthoekig tapijt accentueert de ruimte en past bijgevolg in zowat elke woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Zelfs in de keuken en de gang kan je een kleed leggen. Je kiest dan best voor een smal, rechthoekig tapijt waarmee je een loper-effect creëert. In onze webshop heb je de keuze uit bijna 200 modellen in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Al onze tapijten zijn bovendien uiterst betaalbaar. Naast een aantrekkelijke prijs bieden we je ook een snelle levering van je bestelling, zodat je binnen de kortste keren van genieten van jouw nieuwe interieuraanwinst.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.