Wandplanken Acaciahout

per pagina

5 Artikelen

Lengte: 25 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Wandplank Levels Live Edge 25x32cm – acacia/ijzer
Lengte: 25 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Wandplank Levels Live Edge 25x70cm – acacia/ijzer
Lengte: 32 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Wandplank Levels Live Edge 32x32cm – acacia/ijzer
Lengte: 56 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Wandplank Levels Live Edge 56x32cm – acacia/ijzer
Lengte: 70 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 22 cm
Wandplank Levels Live Edge 70x32cm – acacia/ijzer

Wandplank van acaciahout kopen?

Ben je op zoek naar nieuwe wandplanken voor de woonkamer, slaapkamer of andere woonruimte? De kasten van acaciahout zijn een absolute aanrader. Acaciahout is afkomstig van de acaciaboom en wordt gekenmerkt door de natuurlijke rode gloed en de wisselende kleurschakeringen. Deze warme gloed in combinatie met verschillende kleuren maakt acacia wandplankjes immens populair. De massieve indruk van acaciahout in combinatie met metalen details leent zich perfect voor de industriële woonstijl. Ga voor natuurlijk en duurzaam en bekijk ons ruime assortiment aan acacia meubels

Voordelen van acacia wandplankjes

  • Sterke houtsoort: Acaciahout blijft een zeer lange periode mooi doordat het een zeer sterke en zware houtsoort is.
  • Kleurwisselingen: Meubels van acaciahout hebben een natuurlijke en moderne uitstraling door de prachtige kleurwisselingen en vlamtekeningen in het hout.
  • Veelzijdig: Acaciahout is mooi te combineren met andere materialen, houtsoorten en kleuren. Daarbij zorgen de verschillende kleuren in het hout ervoor dat de houtsoort perfect past in ieder interieur.
  • Waterafstotend: De oliën in het acaciahout zorgen ervoor dat het meubilair waterafstotend is.
  • Eenvoudig onderhoud: Met een vochtige doek kun je het hout eenvoudig schoon houden. Om deze houtsoort mooi te houden is het aan te raden om één keer per half jaar het acacia meubel te behandelen met meubelolie. Voor hete voorwerpen worden onderzetters wel aangeraden.

Acaciabomen worden over het algemeen niet groot. Dit heeft als gevolg dat grote planken moeilijk te verkrijgen zijn en de prijs van deze houtsoort wat hoger uitvalt. Wil je graag besparen op de aankoop van je wandplank? Bekijk dan onze kasten outlet, waar je je wandplankje scoort met een fikse korting.

Shop bij Emob al jouw favoriete Acacia meubels

Jouw nieuwe favoriete product in de categorie wandplanken acaciahout wordt gratis verzonden vanaf €100,-. Veel van onze producten zijn direct leverbaar en worden snel geleverd. Bovendien profiteer je van 60 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op alle meubels. Nieuw bij Emob en uniek in de branche is de mogelijkheid om gratis achteraf of in delen te betalen.

Onze acacia meubels zijn verkrijgbaar in talloze soorten, kleuren en maten. De populairste acaciahouten meubels hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet: