Leren Eetkamerbanken

Sorteer op
Asc

4 producten

Filteren
Sorteer op
Asc

4 producten

Leren eetkamerbank kopen

Geef de eetkamer een leuke twist en vervang jouw eetkamerstoelen door een leren eetkamerbank. Zo’n bank geeft de ruimte een trendy maar toch stijlvolle uitstraling dankzij de luxe afwerking in leer, wat extra cachet geeft aan jouw eetkamer.

Kies voor kwaliteit

Kenmerkend voor onze leren eetkamerbanken zijn hun hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Mits goed onderhoud met een daarvoor bestemd product of spray, gaat jouw leren bank jarenlang mee zonder dat je enige gebruikssporen ziet.

Onze leren eetkamerbanken hebben een zwart metalen frame waardoor ze zowel in klassieke als industriële interieurs passen. Je kan kiezen uit de kleuren grijs, groen en bruin en uit verschillende afmetingen. De banken zijn bovendien voorzien van een rugleuning waardoor ze even comfortabel zitten als een stoel.

Origineel alternatief voor eetkamerstoelen

Een leren eetkamerbank vormt een origineel alternatief voor de traditionele eetkamerstoelen. Je kan ‘m aan beide kanten van de eettafel installeren, maar je kan er ook voor kiezen om slechts aan één kant een leren bank te plaatsen gecombineerd met gestoffeerde stoelen aan de andere kant. Zo creëer je een leuke eethoek die gegarandeerd ook zal scoren bij kinderen en tieners. Nu hoef je enkel nog een eettafel uit te kiezen waarmee je jouw leren eetkamerbank kan combineren!

To Top