XL muursticker Winnie de Poeh

Stickerset Winnie de Poehmet 1 XL muursticker, 1 deursticker, 1 sticker voor de lichtschakelaar en aantal kleinere stickers van het merk Walltastic.

Aanbiedingsprijs € 36,00 Normale prijs € 45,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Versier je kamer met Winnie de Poeh en Knorretje, die jou hun vriendschap tonen met een innige knuffel. Deze stickerset bestaat uit 3 stickervellen met zelfklevende stickers, waaronder 1 XL sticker van Winnie de Poeh en Knorretje (± 122 cm), 1 sticker voor rond de lichtschakelaar, 1 personaliseerbare deursticker en nog een aantal kleinere stickers die het thema vervolledigen. Je kan de stickers aanbrengen op elk glad oppervlak zoals muren, deuren en meubels. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen en opnieuw aan te brengen.

Meer informatie
Merk Walltastic
SKU-Emob WT44319
Stijl Modern
Materiaal Vinyl
Totaal Gewicht kg 0.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Walltastic

Ben je op zoek naar mooi behang om de kinderkamer op te fleuren? Dan moet je ongetwijfeld eens een kijkje nemen naar ons aanbod van Walltastic kinderbehang. Want Walltastic = prachtige, gedetailleerde prints die de kamer van jouw kleine schat een nieuwe dimensie zullen geven. Leuk detail: het papier dat gebruikt wordt voor het kinderbehang is afkomstig van bedrijven die zich engageren en aan verantwoord bosbeheer doen (FSC-certificering). Daarnaast kan je eveneens kiezen voor mooie muurstickers van dit merk. Neem hieronder snel een kijkje en laat je betoveren door het kleurrijke aanbod.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
Alternatieven
Muursticker Kitchen
Muursticker Kitchen
Aanbiedingsprijs € 15,20 Normale prijs € 19,00
Muurstickers Cars 3
Muurstickers Cars 3
Aanbiedingsprijs € 17,56 Normale prijs € 21,95
RoomMates muurstickers - Boekenstaak
RoomMates muurstickers - Boekenstaak
Aanbiedingsprijs € 30,36 Normale prijs € 37,95
To Top