Opbergkast Travis

Aanbiedingsprijs € 247,20 Normale prijs € 309,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Lichtbruine opbergkast Travis met donkergrijze accenten.

Lengte 117 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 157 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Wie vitrinekast zegt, denkt meestal aan een kast met glazen deuren. Dit is echter niet het geval voor deze lichtbruine opbergkast. Dankzij de schuifdeur kan je bovendien zelf kiezen wat je wil tonen. Links zijn er 4 open compartimenten, terwijl er rechts 2 glazen legplanken zijn met daaronder 3 donkergrijze lades. Deze buffetkast in spaanplaat biedt dus heel wat opbergmogelijkheden. Dit meubel kan je eveneens in spiegelbeeld monteren.

Modern, origineel en hoogwaardig: het zijn 3 adjectieven die deze woonkamer perfect illustreren. De lichtbruine meubelen hebben telkens een aantal subtiele donkergrijze elementen. Met de meubelen uit de Travis collectie kan je een gezellige sfeer creëren in jouw living. Emob heeft een groot aanbod aan meubelen voor ieders smaak en budget.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur, 3 lades
Type deur Schuifdeur
SKU-Emob PA0197ARGE
Merk Parisot
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 72
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top