Vitrinekast Absoluto - wilde eik

€ 209,00

2 tot 4 weken

Vitrinekast Absoluto van spaanplaat, decor wilde eik. Bestaat uit 3 deuren, 6 legplankjes en 1 lade. Inclusief ledverlichting.

Lengte 83 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 190 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kleurrijk servies, een mooie vaas of decoratief beeldje… Je stalt ze allemaal veilig uit achter glas in de vitrinekast van de Absoluto-collectie. De kast is gemaakt van spaanplaat en werd afgewerkt met een laagje melamine in decor wilde eik. Rechts beschik je over een lange deur en 4 legplankjes van veiligheidsglas. Leuk detail: dankzij de ledverlichting zet je je mooiste objecten extra in de kijker. Links vind je 2 deuren waarachter telkens nog een legplank schuilt en een lade.  

Ontdek ook de andere meubelen van de Absoluto-collectie en creëer een stijlvol geheel in jouw woon- en eetkamer.

Meer informatie
Afwerking Melamine
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade, 3 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob IL22500060
Merk Interlink
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 72
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top