Vilten verzorgingsrugzak

Aanbiedingsprijs € 49,00 Normale prijs € 75,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Vilten verzorgingsrugzak met 2 compartimenten, opvouwbaar verzorgingsmatje en 2 bekerhouders.

Productinformatie

Deze hippe vilten verzorgingsrugzak is de moderne variant op de klassieke luiertas. Ideaal voor sportieve ouders die tijdens een uitstap graag hun handen vrij hebben.

De verzorgingsrugzak heeft alles wat een luiertas ook heeft: 2 grote compartimenten die je voldoende opbergruimte bieden, een opvouwbaar verzorgingsmatje en 2 bekerhouders voor zuigflessen. Het achterste compartiment is bovendien onderverdeeld in kleinere vakjes zodat je gemakkelijk luiers, kledij, doekjes enz. gescheiden kan houden.

Je kan de schouderriemen in kunstleer gemakkelijk in lengte aanpassen.

Meer informatie
Levertijd Snel leverbaar
Merk Childhome
SKU-Emob CWCCFNBPG
Materiaal Vilt
Stijl Modern
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 1
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top