Nachtlampjes

Stel je kind ’s nachts gerust met een nachtlampje

Een nachtlampje is een vaste waarde in heel wat kinderkamers. Veel peuters zijn namelijk bang in het pikkedonker, en dan biedt een nachtlampje de uitkomst. Zo’n lampje verspreidt namelijk een klein en zacht licht dat je kindje geruststelt in het donker. Bovendien weerhoudt het licht je kindje er niet van de slaap te vatten. Elke avond samen het nachtlampje aansteken kan dus perfect deel uitmaken van het slaapritueel van je kleine schat!

Een nachtlampje, niet alleen handig voor kinderen!

Een nachtlampje brengt niet alleen soelaas voor kindjes. Ook voor ouders is het enorm handig wanneer je ’s avonds nog even wilt controleren of alles in orde is met je kleine spruit. Je vindt gemakkelijk de weg naar het bedje en ziet meteen of je kindje nog vredig ligt te slapen zonder dat je de hoofdverlichting of een ander fel licht moet aansteken. Zo verstoor je ook de slaap van je kind niet.

Soorten nachtlampjes

Nachtlampjes zijn niet alleen praktisch, maar zijn ook een leuke decoratieve aanvulling op de kinderkamer. Zo kan je kiezen uit nachtlampjes in de vorm van een leuk figuurtje, nachtlampjes die iets projecteren op de muur of nachtlampjes die je ook als zaklamp kan gebruiken. Ideaal voor iets oudere kindjes! Daarnaast hoef je niet te vrezen voor een hoge elektriciteitsfactuur omdat je het lampje een hele nacht laat branden. Er bestaan namelijk ook nachtlampjes met een ledlamp die heel spaarzaam zijn. Als laatste kan je nog kiezen voor een nachtlampje met wit of met gekleurd licht.

Ontdek ook onze andere lampen voor de kinderkamer

Naast een nachtlampje is ook een plafondlamp, hanglamp of mooie tafellamp een must voor de kinderkamer. Plafond- en hanglampen kan je gebruiken als hoofdverlichting in de kinderkamer. Neem dus vooral je tijd om een lamp uit te kiezen die perfect in de kamer van jouw kleine schat past. Een tafellampje is dan weer heel handig voor ’s avonds of ’s morgens, wanneer je je kind niet in bed wilt stoppen of wekken met een fel licht. Ideaal om de dag te beginnen of af te sluiten! In onze shop vind je heel wat lampen in verschillende stijlen en met diverse motieven die een leuke toets geven aan de kinderkamer!