Urbanista buggy - grijs

€ 649,00

3 - 4 weken

Grijze, trendy kinderwagen met verschillende functies en uniek design. Eenvoudig te gebruiken. 

Productinformatie

De grijze, trendy Urbanista buggy is helemaal perfect voor het verplaatsen van je kindje! De kinderwagen is voorzien van heel wat functies die het gebruik ervan optimaliseren, zoals de 5 puntsveiligheidsgordel, de omkeerbare stoel en de ruime opbergmand. 
Ook het zonne- en regenscherm en de bijpassende voetenzak zijn inbegrepen. De ruggensteun is aanpasbaar en kan in drie verschillende posities geplaatst worden, wat het comfort van uw kindje nog meer bevordert. De Urbanista buggy beschikt voor de eerste maanden over een draagmand, daarna over een loopwagen. Het unieke ontwerp van de kinderwagen maakt de buggy helemaal af. Een droom om hierin je kindje te verplaatsen! 

 

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWCWURBGR
Materiaal Aluminium, Canvas
Stijl Modern
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 18.6
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top