Tv-meubel Verner 160cm - wit

€ 249,00

2 tot 4 weken

Wit tv-meubel Verner met 2 gesloten en 1 open compartiment. Gemaakt van wit gelakte MDF.

Lengte 40 cm
Breedte / Diepte 160 cm
Hoogte 54 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de landelijke woon- en eetkamermeubelen van de Verner-collectie creëer je een stijlvol en rustgevend interieur. De meubelen zijn gemaakt van wit gelakte MDF en kenmerken zich door hun ingetogen vormgeving. 

Dankzij zijn witte kleur en landelijke design biedt tv-meubel Verner een neutrale plek voor jouw tv en gaat jouw volledige aandacht naar jouw favoriete tv-programma's. Dit meubel bestaat uit 2 gesloten compartimenten met deur en legplank en een open compartiment met legplank en kabeldoorvoer. Combineer met de andere meubelen van de Verner-collectie voor een smaakvol geheel.  
Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
Merk Steens
SKU-Emob ST4037220058000F
Kleur Wit
Materiaal MDF
Stijl Landelijk
Totaal Gewicht kg 33
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top