Tv-meubel Verena 230cm - hoogglans wit/beton

Tv-meubel Verena, afgewerkt in hoogglans wit en betonlook. Bestaat uit een tv-kast en een wandrek. Gemaakt van spaanplaat met afwerking in melamine.

€ 579,00

1 tot 2 dagen

Dit product wordt gratis verzonden.
Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Ben je op zoek naar een tv-meubel dat je tegelijkertijd eindeloos veel opbergruimte biedt? Dan moet je tv-meubel Verena snel ontdekken. Dit meubel is gemaakt van spaanplaat en werd afgewerkt met hoogwaardig melamine. Het meubel bestaat uit een ruime tv-kast met 2 klapdeuren. Achter elk deurtje vind je 2 compartimenten om bv. dvd’s en spelletjes op te bergen. Naast de tv-kast in hoogglans wit bestaat dit meubel ook nog uit een wandrek met 3 deuren in betonlook en 4 open compartimenten. Je kan dit praktische tv-meubel dus ook gebruiken als boekenkast, bijvoorbeeld. Kleed de overige ruimte aan met enkele mooie decoratieobjecten en wat plantjes en geniet elke avond opnieuw van een gezellige tv-avond in een knus kader!

Meer informatie
Merk Trasman
SKU-Emob TM8019
Kleur Wit, Grijs, Betonlook
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 155
Merkeninformatie

Over Trasman

Meubels van Trasman, dat zijn meubels van Europese oorsprong. Alle meubelen van dit merk worden immers ontworpen en geproduceerd in Barcelona. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment kindermeubilair, slaapkamer- en woonkamermeubelen.
Productvragen
Is het mogelijk deze deuren in zwart te krijgen in plaats van betonlook?

Het is helaas niet mogelijk om de deuren in het zwart te verkrijgen.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top