Tv-meubel Verena 230cm - eik/wit

€ 579,00

3 - 4 weken

Tv-meubel Verena, afgewerkt in eikdecor en wit. Bestaat uit een tv-kast en een wandrek. Gemaakt van spaanplaat met afwerking in melamine.

Lengte 230 cm
Breedte / Diepte 49 cm
Hoogte 187 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ben je op zoek naar een tv-meubel dat je tegelijkertijd eindeloos veel opbergruimte biedt? Dan moet je tv-meubel Verena snel ontdekken. Dit meubel is gemaakt van spaanplaat en werd afgewerkt met hoogwaardig melamine. Het meubel bestaat uit een ruime tv-kast met 2 klapdeuren. Achter elk deurtje vind je 2 compartimenten om bv. dvd’s en spelletjes op te bergen. Naast de tv-kast  in eikdecor bestaat dit meubel ook nog uit een wandrek met 3 deuren in hoogglans wit en 4 open compartimenten. Je kan dit praktische tv-meubel dus ook gebruiken als boekenkast, bijvoorbeeld. Kleed de overige ruimte aan met enkele mooie decoratieobjecten en wat plantjes en geniet elke avond opnieuw van een gezellige tv-avond in een knus kader!

Meer informatie
Afwerking Melamine
Samenstelling 5 deuren
Type deur Draaideur, Opklapdeur
SKU-Emob TM8016
Merk Trasman
Stijl Modern
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 155.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Trasman

Meubels van Trasman, dat zijn meubels van Europese oorsprong. Alle meubelen van dit merk worden immers ontworpen en geproduceerd in Barcelona. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment kindermeubilair, slaapkamer- en woonkamermeubelen.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top