Tv-meubel Think

€ 349,00
2-4 weken

Tv-meubel Think met ruime opbergmogelijkheden, gemaakt van spaanplaat. 

 

Productinformatie

Dit moderne en multifunctionele meubel wordt ongetwijfeld de eyecatcher in jouw woonkamer. Met dit meubel haal je tegelijkertijd een tv-meubel en ruime opbergmogelijkheden in huis. Zowel boven- en onderaan als links en rechts beschikt je over kasten met een aantal legplanken. Deze sluit je af met de wit gelakte draai- of klapdeuren. Heb je trouwens al gezien dat deze afgewerkt zijn met subtiele, sierlijke lijnen?

Tv-meubel Think is gemaakt van spaanplaat. Links en rechts beschik je over 4 opbergvakken. Boven- en onderaan vind je opnieuw 2 kasten die telkens verdeeld zijn in 2 opbergvakken. In de nis is voldoende plaats voorzien voor een grote flatscreen tv. Je hebt ook 2 open opbergvakjes waar je je digicorder, dvd-speler of spelconsole kan plaatsen.

De ruimte die voorzien is voor de tv is 122 cm lang en 95 cm hoog. De tv mag maximaal 40 kg wegen. De afmetingen van elk onderdeel kan je raadplegen in de montagefiche.

Artikelnummer PA9817PATV
Gewicht 84 kg
Merk Parisot
Lengte 192 cm
Breedte 43 cm
Hoogte 170 cm
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Stijl Modern
Meubel Type TV Meubel
Aantal legplanken 11
Type deur Draaideur, Opklapdeur
Aantal deuren 4

Levering

Gratis verzending vanaf € 500*

Kleine pakketten

  • Kleine pakketten zijn zendingen kleiner dan 30kg, zoals textiel, speelgoed, bepaalde kleine meubelen…

  • De verpakking- en verzendprijs voor kleine pakketten met een aankoopbedrag < €500 bedraagt €5,95

 

Grote pakketten & breekbare artikelen

  • Grote pakketten zijn zendingen zoals meubelen, kinderkamers, eetkamers, woonkamers…

  • De verpakking- en verzendprijs voor grote pakketten en breekbare artikelen met een aankoopbedrag < €500 bedraagt €14,95

 

Alle pakketten worden thuis tot aan de voordeur of tot aan de hoofdingang van het appartementsgebouw geleverd.
Deze bedragen zijn slechts een bijdrage tot de behandelings- en transportkosten. De werkelijke transportkosten liggen hoger en zijn voor onze rekening.

 

* Met uitzondering van de eilanden

Geen lange wachttijden

Om volledige transparantie te garanderen, vermelden we bij elk product de actuele voorraadstatus. Indien niet voorradig, wordt de verwachte leveringstermijn weergegeven.

 

De verzendtijd is afhankelijk van de door jou gekozen verzendmethode. Deze looptijden staan vermeld bij de keuze van jouw gewenste verzendmethode bij het afrekenen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Alle bestellingen worden steeds als geheel verzonden en 99% van al onze bestellingen wordt binnen de aangekondigde termijn geleverd.

 

De verzendmethode en -kosten zijn afhankelijk van de samenstelling van je mandje. Ons systeem controleert je volledige bestelling en biedt hiervoor de beschikbare verzendmethoden aan. Je ontvangt bij verzending steeds een mail met verzendnummer en tracking link, waarmee je jouw bestelling kunt volgen tot levering.

 

Productvragen

  • Heb jij een vraag over dit product? Stel deze dan hieronder!

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Tv-meubel Think

* Verplichte velden

Beoordeling *
Jouw ervaring *
Jouw mening in een zin *
Jouw naam *
Jouw e-mail *