Tv-meubel Selma 150cm met 3 deuren - zwart/bruin

€ 449,00

2 tot 4 weken

Tv-meubel Selma met 3 deuren en 3 legplanken. Gemaakt van MDF, massief gegroefd hout en metaal.

Lengte 41 cm
Breedte / Diepte 150 cm
Hoogte 54 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Selma-collectie bestaat uit verschillende designmeubelen waaraan je zelfs na jarenlang gebruik nog plezier zal beleven. De meubels kenmerken zich door hun gesofisticeerde design met prachtige details en kleurencombinatie. Ze zijn gemaakt van massief den en MDF, wat voortreffelijk harmonieert met het donkere metalen frame.

Dit tv-meubel biedt je met zijn lengte van 150 cm een plek om je tv volledig tot zijn recht te laten komen. Bovendien telt dit meubel ook 3 compartimenten met deur en legplank waarin je heel wat spullen kan opbergen. Combineer tv-meubel Selma met de andere meubelen van dezelfde collectie en richt jouw woonkamer in met stijlvolle meubelen met verfijnd design.

Meer informatie
Samenstelling 3 deuren
Type deur Draaideur
Merk Steens
SKU-Emob ST4127210231000F
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Massief hout, MDF, Metaal
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 35.6
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top