Tv-meubel Radio 160cm - eik/wit

€ 485,00

3 - 4 weken

Tv-meubel Radio met 4 deuren, 2 legplanken en metalen roosters. Afwerking: eikfineer & mat wit.
Lengte 160 cm
Breedte / Diepte 43 cm
Hoogte 60 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Tv-meubel Radio geeft jouw woonkamer een retro uitstraling. Dit ruime tv-meubel biedt jou heel wat opbergruimte. Het meubel beschikt over 4 deuren waarachter je 2 compartimenten vindt met legplank. Er zijn tevens metalen roosters voorzien over de hele lengte van het meubel. Zo kan jij jouw digicorder, dvd-speler of soundbar netjes in de kast plaatsen zonder signaalsterkte te verliezen.

Tv-meubel Radio is gemaakt van MDF en is afgewerkt in het mat wit. Het bovenblad is afgewerkt in eikfineer. De pootjes zijn gemaakt van metaal.

Meer informatie
Afwerking Fineer
Samenstelling 4 deuren
Type deur Draaideur
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.639630
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern
Materiaal MDF, Metaal
Totaal Gewicht kg 48.6
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top