Tv-meubel Ousmane 144cm met 2 deuren & 1 legplank - wit/eik

€ 289,00

3 tot 4 weken

Tv-meubel Ousmane met 2 deuren & 1 legplank, gemaakt uit gelamineerde spaanplaat in wit met accenten in eikdecor. Voorkant van het meubel afgewerkt in gelamineerde MDF. 

Lengte 144 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 50 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De witte Ousmane-reeks uit gelamineerde spaanplaat met accenten in eikdecor van Germania trekt alle aandacht naar zich toe. De natuurlijke uitstraling van de meubels in een modern-Scandinavische stijl is onmiskenbaar. Dit functionele tv-meubel is een echte eyecatcher in je woonkamer. De combinatie van de karakteristieke massief houten poten en handgrepen met de matte, thermogevormde MDF-fronten is een schot in de roos. Het meubel is opgebouwd uit twee zelfsluitende draaideuren  en een open opbergvak met legplank

Ontdek alle meubels van deze Ousmane-collectie en ook alle andere Germania-reeksen op de website van Emob! 

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
Merk Germania
SKU-Emob GM3219-221
Kleur Wit
Materiaal MDF, Spaanplaat
Stijl Modern, Scandinavisch
Totaal Gewicht kg 33.66
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top