Tv-meubel Munis 180cm met 1 deur - eik/zwart

Tv-meubel Munis met 1 deur en verschillende open compartimenten, gemaakt uit spaanplaat, in een combinatie van eikdecor en zwart. 
€ 149,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Dit tv-meubel Munis uit spaanplaat heeft maar één deur en biedt je toch heel wat opbergruimte door de legplank en de open compartimenten. Het verhoogde gedeelte is ideaal om je televisie op te zetten, ernaast heb je dan nog voldoende ruimte voor wat decoratie. Ook je boeken, decoder en spelconsole kunnen hier gemakkelijk een plaatsje vinden. De combinatie van eikdecor en zwart zorgt voor een moderne symbiose!  

Meer informatie
Samenstelling 1 deur
Hout/look Eik
SKU-Emob SX5609875130697
Merk Emob
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 46
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top