Tv-meubel Maxwell 150cm - bruin/beton

Donkerbruin tv-meubel Maxwell in industriële stijl, gemaakt van spaanplaat, bovenblad in betonlook. Bestaat uit 2 deurtjes en 2 open compartimenten gescheiden door legplank.

€ 219,00

24 uren

Dit product wordt gratis verzonden.
Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Ga voor de industriële stijl in de woon- en eetkamer met de prachtige Maxwell-collectie. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een donker eikdecor.

Dit tv-meubel werd afgewerkt met een bovenblad in een stijlvolle betonlook. De handvaten hebben een koperkleurige afwerking. Dit kastje bestaat uit 2 deurtjes en een open compartiment in het midden dat verdeeld wordt door een legplankje.

Ontdek op onze site alle bijhorende meubelen van deze unieke collectie en maak zo jouw woon- en eetkamer compleet!

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren
SKU-Emob PA0338BATV
Merk Parisot
Kleur Bruin, Betonlook
Materiaal Spaanplaat
Stijl Industrieel
Totaal Gewicht kg 28
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top