Tv-meubel Infas 180cm met 2 deuren & 1 lade - zwart

Tv-meubel Infas in zwart, gemaakt uit spaanplaat en rustend op bruine, houten pootjes. Het meubel is uitgerust met 2 deuren en 1 lade. 

€ 165,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Dit tv-meubel Infas houdt het midden tussen modern en vintage door z'n combinatie van elegant zwart en donkerkleurige houtelementen. Het meubel is gemaakt uit spaanplaat en rust op stevige, houten poten. Met z'n 180cm kan je er best wel wat spullen in kwijt, aangezien er zowel twee draaideuren als een ruime lade zijn voorzien. Combineer authentieke met hedendaagse elementen om een woonkamer in te richten die er met kop en schouders bovenuit steekt! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
SKU-Emob SX5609875133957
Merk Emob
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 37.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top