Tv-meubel Cuba 150cm - bruin

Tv-meubel Cuba met 2 laden, 2 open vakken en opbergvak met deurtje. Gemaakt van spaanplaat. Pootjes van massief hout.

€ 179,00

2 tot 7 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Ook met je meubelen kan je wat extra kleur in je interieur brengen, daar is de Cuba-collectie een mooi voorbeeld van! De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat. De pootjes zijn massief hout. De hoofdtoon is een gezellig eikdecor, dat wordt aangevuld met accenten in wit, grijs en turquoise.

Dit tv-meubel is uitgerust met een opbergvak met deurtje, 2 open vakken die gescheiden zijn door een legplank en 2 laden. Plaats genoeg dus om je tv en apparatuur te installeren én heel wat spullen op te bergen.

Ontdek ook de andere meubelen van de Cuba-collectie en maak van jouw woonkamer een harmonieus geheel.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 1 deur, 2 lades
Merk Finori
SKU-Emob FN2813
Kleur Multicolor
Stijl Modern
Materiaal Massief hout, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 36.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Finori

Finori is een Duits bedrijf dat al sinds 2002 zelfbouwmeubelen levert over de hele wereld. Finori’s creatieve team gaat steeds op zoek naar de nieuwste trends en originele oplossingen voor jouw woon-, eetkamer en kantoor. Veel gebruikte materialen hierbij zijn o.a. hout, metaal, kunststof, glas en stof. Niet alleen prijs-kwaliteit is belangrijk voor Finori, ook het milieu neemt bij hen een belangrijke plaats in. Neem hier een kijkje naar ons uitgebreide assortiment Finori-meubelen en laat je verrassen!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top