Tuintafel Louvre 180x95cm

€ 1.019,00

3 - 4 weken

Teakhouten tuintafel Louvre, 180 x 95 cm. 

Productinformatie

Stel zelf je ideale tuinset samen waaraan je urenlang kan tafelen. De prachtige teakhouten tuintafel Louvre kan je combineren met tuinstoelen in uiteenlopende stijlen. Ga je voor een luxueuze look, dan zijn tuinstoelen uit wicker een goede keuze. Verkies je een iets modernere stijl, dan kan je deze tuintafel perfect combineren met aluminium tuinstoelen. Wil je eerder een uniforme look creëren? Onze collectie teakhouten tuinstoelen bevat zeker en vast de stoel die je voor ogen had.

De tafel heeft de volgende afmetingen:

  • H75 x B95 x L180 cm

De Louvre tuintafel kan gerust het hele jaar door buiten blijven staan. Na een tijdje zal de originele kleur vergrijzen. Wil je dit liever niet? Dan raden we je aan om de tafel te behandelen met teakolie. 

De tafel is ook beschikbaar met een lengte van 240 cm.

Meer informatie
Merk 4-Seasons-Outdoor
SKU-Emob 4SO89559
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 39
Merkeninformatie

Over 4-Seasons-Outdoor

4 Seasons Outdoor heeft helemaal begrepen hoe de consument tegenwoordig in elkaar zit en wat hij verwacht. Ze bieden een kwalitatief hoogstaand product aan en voelen perfect aan hoe ze de ervaring van de gebruiker zo optimaal mogelijk kunnen maken. Wie kiest voor tuinmeubelen van 4SO doet dit heel bewust. De extra kwaliteit die je in ruil krijgt voor de meerprijs ligt een pak hoger dan de sets die je tegen zogeheten dumpingprijzen in de supermarkt vindt.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top