Bars & Barstoelen

Heerlijk aperitieven in de tuin

Je houdt ervan om ’s zomers in je tuin te genieten van de zon? Verwen jezelf nu met de luxueuze bar tuinmeubelen van Emob. Een borrel in de stralende zon smaakte nooit heerlijker!

Emob beschikt over een ruime waaier aan verschillende barmeubelen. Zo kan je ervoor kiezen om een toog uit wicker met bijhorende barstoelen in je tuin te plaatsen. Een andere optie zijn de barmeubelen uit teak. Deze meubelen passen uitstekend in de natuurlijke omgeving van je tuin. Of wat dacht je van een hoge vierkante tafel uit inox waarrond je bijhorende barstoelen kan plaatsen? Je ziet het, keuzes te over om een eigen borrelhoek in te richten.

Koop nu de geknipte barmeubels voor je tuininterieur bij Emob. Gaat de voorkeur toch eerder uit naar een loungeset met bijhorend tuintafeltje? Bekijk dan zeker eens deze categorie. Daar vind je heel wat stijlvolle loungesets waarin het gezellig wegdromen is. Koop nu je bar- en terrasmeubelen hier!

In onze shop vind je trouwens niet alleen tuinmeubelen, maar ook alles om jouw woonkamer knus in te richten: bankstellen, salontafels, diverse soorten opbergkasten, tv-meubels en veel meer. Ontdek snel ons volledige assortiment!