Stapelbed Stim - eik/wit

Aanbiedingsprijs € 449,00 Normale prijs € 505,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Stapelbed Stim uit spaanplaat, wit en bruin van kleur, matrasbodems inbegrepen, geschikt voor 2 matrassen van 90x200 cm.
Lengte 280 cm
Breedte / Diepte 122 cm
Hoogte 142 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
Stapelbed Stim - eik/wit
5%
Aanbiedingsprijs € 449,00 Normale prijs € 505,00
+
=
Korting € 37,35
€ 709,65

Productinformatie

Dit stapelbed is eerder atypisch: het omvat namelijk een kast met twee deuren en een aantal extra opbergmogelijkheden. In de kast vind je 2 legplanken en een bodemplank om allerlei kleren en schoenen in op te bergen. Deze kast heeft een diepte van 39 cm. Achter deze kast is er een legplank om boeken of andere kleine spulletjes op te plaatsen en daaronder vind je dan nog een kledingroede. Deze kledingroede en legplank hebben een lengte van 60 cm. Veder is er ook nog een plankje die als nachtkastje gebruikt kan worden, de afmetingen van dit plankje zijn 57 cm lang en 24 cm diep. Onder het onderste bed is er ook nog een opberglade, deze is inbegrepen bij het bed.


Via de ladder met 3 treden bereikt jouw kind het bovenste bed. Ook het bovenste bed heeft nog een opbergmogelijkheid. Er is een legplank van 95 cm lang en 16 cm diep waarop allerlei kleine spulletjes geplaatst kunnen worden. Dit bed kan niet in spiegelbeeld opgebouwd worden, dus enkel zoals afgebeeld. Beide bedden worden geleverd met een matrasbodem en zijn geschikt voor een matras van 90x200cm. Wij raden hiervoor onze Comfort matras aan. Dit is een goede kwaliteitsmatras die geschikt is voor al onze kinderbedden.

 

Dit stevige stapelbed is gemaakt uit spaanplaat (dikte panelen 15 en 22 mm) en werd bekleed met een papieren imitatie decor van eik. Verder heeft dit bed ook nog enkele sneeuwwitte accenten zoals bijvoorbeeld de deuren van de inbegrepen kleerkast. Twijfel dus niet langer en koop nu dit coole stapelbed met veel opbergruimte aan bij Emob. Ook accessoires zoals bijvoorbeeld hoeslakens of dekbedovertrekken kan je aankopen via onze website. 

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Hout/look Eik
Matrasbodem inbegrepen Ja
Belastbaar gewicht 80kg
Merk Parisot
SKU-Emob PA2141LISU
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 154
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Wat zijn de precieze breedte maten aan beide kopse kanten? Dus zonder de trap?

De breedte zonder de trap is 98 cm.

Bestaat dit bed ook maar dat de kast en het hoogste stuk aan de rechterzijde van het bed is ipv aan de linkerzijde zoals op de afbeelding?

Dit bed bestaat helaas niet in een andere opstelling en kan ook niet anders opgebouwd worden.

Is het mogelijk om hier een lattenbodem in te leggen ipv de spaanplaat ?

De bijgeleverde bodem kan helaas niet vervangen worden door een andere lattenbodem.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top