Stapelbed Max 90 met lades

Aanbiedingsprijs € 399,00 Normale prijs € 499,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Stapelbed Max 90 uit MDF, blauw/wit gelakt, met een schuine ladder en bedlades. Lattenbodems zijn inbegrepen, geschikt voor een matras van 90x200cm.

Combinaties
Stapelbed Max 90 met lades
5%
Aanbiedingsprijs € 399,00 Normale prijs € 499,00
+
=
Korting € 34,85
€ 662,15

Productinformatie

Multifunctioneel stapelbed uit MDF dat elegantie combineert met gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn de 3 bedlades inbegrepen! Daarnaast is het onderste bed ook uitgerust met 2 legplanken. Dit witte stapelbed met blauwe accenten heeft een veilige ladder die je zowel links als rechts kan monteren. De verhoogde zijden garanderen de veiligheid van jouw schatten. Je kan dit bed enkel monteren zoals op de foto, niet in spiegelbeeld .

De matrasbodems worden meegeleverd. Koop hier eveneens 2 comfortabele kindermatrassen aan een scherpe prijs. Dit stapelbed is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is zeer voordelig geprijsd! Ook voor decoratie en beddengoed kan je op onze website terecht.

 

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
SKU-Emob EMMAHS9090
Merk Emob
Materiaal MDF
Stijl Modern
Kleur Wit, Blauw
Totaal Gewicht kg 93
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top