Stapelbed Dave 2 losse bedden - wit

€ 579,00

Binnenkort leverbaar

Multifunctioneel stapelbed dat ook als 2 aparte bedden gemonteerd kan worden. Lattenbodems inbegrepen.

Lengte 211 cm
Breedte / Diepte 117 cm
Hoogte 173 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 47,85
€ 909,15

Productinformatie

Stapelbed Dave, vervaardigd uit massief hout, laat zich opmerken vanwege zijn veelzijdigheid. Je kan dit bed namelijk in de eerste plaats als stapelbed gebruiken, maar je kan het ook monteren als twee aparte bedden. De stevige kwaliteit, het mooie design, de veelzijdigheid: het zijn allemaal troeven van dit mooie stapelbed in white wash van Interlink. Je kan het bed enkel monteren zoals afgebeeld, dus niet in spiegelbeeld.

De 2 lattenbodems worden standaard meegeleverd met dit bed. Het uitzoeken van geschikte matrassen (afmeting 90x200 cm) laten we volledig aan jou over. Je vindt verschillende modellen op onze website, van zacht tot hard. Om leuk beddengoed te vinden, ten slotte, hoef je niet het hele internet af te zoeken, want ook hier biedt Emob raad met een uitgebreid online aanbod.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
Geschikt voor matras 90 x 200cm
SKU-Emob IL40101040
Merk Interlink
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 90.2
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Welk model van stapelbed raden jullie aan voor matrassen van 22 cm dik? De bedden zijn bedoeld om kinderen te slapen te leggen.

Voor de stapelbedden die wij verkopen, raden wij altijd een matras aan met een maximale dikte van 19 cm, dit omwille van de veiligheid.

Kan de trap langs beide zijden gemonteerd worden? Dus gespiegeld worden?

De trap van dit stapelbed kan niet aan de andere zijde gemonteerd worden. Dit stapelbed kan wel gemonteerd worden als twee afzonderlijke bedden.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top