Stabureau Fides - bruin

€ 289,00

3 tot 4 weken

Lessenaar/stabureau Fides, gemaakt uit natuurkleurige spaanplaat. 

Lengte 70 cm
Breedte / Diepte 37 cm
Hoogte 130 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Fides-lessenaars of stabureaus zijn een praktisch meubel voor elk kantoor of voor een presentatie- en ontvangstruimte. Deze natuurkleurige versie kenmerkt zich door de aanblik van beukenhout. Met uitgeklapte armen is het meubel 126cm breed, met ingeklapte armen 65cm. Op de hoogte van 130 cm kan je gemakkelijk de nodige documenten plaatsen op het opengeklapte werkblad. De hoek kan je zelf bepalen met behulp van de verstelinrichting. Door de twee wieltjes aan de voorkant kan het meubel ook eenvoudig verplaatst worden, de twee vaste poten aan de achterkant zorgen voor een stabiele ondersteuning. Het sta-bureau is uitgerust met zilverkleurige handgrepen.

Perfect presenteren is werkelijk kinderspel met deze lessenaar!

Dit meubel is ook verkrijgbaar in een antracietuitvoering. Ontdek alle meubels van de Duitse meubelfabrikant Germania op de website van Emob! 

Meer informatie
Samenstelling 1 lade
Hoogte bureaublad 130
Merk Germania
SKU-Emob GM0469-11
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 31.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top