Spiegelkast Small 60cm

€ 139,00

3 tot 4 weken

Witte spiegelkast Small 60cm met 3 spiegeldeuren en 2 halogeenspotjes. 6 legplanken binnenin. Frame vervaardigd uit spaanplaat met een melamine coating.

Productinformatie

Deze witte badkamerkast met 3 spiegeldeuren is eveneens uitgerust met 2 halogeenspotjes (12V / 20W) en biedt voldoende opbergruimte voor tandenborstels, schoonheidsproducten,... Binnenin zijn er 6 legplanken. Het frame is vervaardigd uit spaanplaat met een melamine coating. 

De badkamerserie Small combineert een eenvoudig, stijlvol design met een prachtige, glanzende afwerking. Absoluut een aanrader, zeker ook voor kleinere badkamers. 

Meer informatie
Opties Met spiegel, Met verlichting
SKU-Emob HD173.2096
Merk Held
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 19
Reviews
Merkeninformatie

Over Held

Held meubilair is een Duitse fabrikant die werd opgericht in 1933 en zich voornamelijk toelegt op de productie van badkamermeubelen. Het bedrijf produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt enkel hout uit PEFC-gecertificeerde, Duitse bosbouw. Naast functionaliteit, design en innovatie staat dus ook duurzaamheid nadrukkelijk op de voorgrond. Bestel een wastafelkast, spiegelkast en andere badkamermeubels op de website van Emob. Je kunt online badkamermeubels bestellen voor zowel kleine als ruime badkamers en deze selecteren op basis van uw behoeften. Ontdek het aanbod hier!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top