Treinsets

Kant-en-klare treinsets

Haal de treinset uit de kast en jouw zoon of dochter is vertrokken voor een namiddag vol speelplezier. Het uithalen van alle stukken uit de doos, het parcours in elkaar steken, de treinen klaar maken voor de eerste ritten,… En we kunnen vertrekken! Een treinrit met toeristen door de bergen? Een goederentrein die zo snel mogelijk alle containers in de haven moet krijgen? Of een treinrit van het huis van mama en papa tot bij het huis van oma en opa? Elke dag beleven de kinderen wel iets nieuws. Hun creativiteit en fantasie worden volop aangemoedigd met een treinset.

De treinsets worden zo realistisch mogelijk gemaakt voor een complete, leuke speelervaring. Bijkomende figuurtjes, kegels, stenen, helikopters, auto’s,… Afhankelijk van de door u gekozen treinset komen er heel wat extra details bij die het geheel nog zo veel leuker maken. Zowel alleen als met een broer, zus, neef, nicht, vriend of vriendin: het wordt een leuke namiddag!

Bij Emob kan je snel en veilig treinsets aankopen voor jouw kinderen. We proberen de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Zo verlies je geen tijd of geld door je naar een fysieke winkel te moeten begeven en hoef je ook niet te betalen voor de verzending. Dubbel gewonnen!