Sixseater Autobrake Meerlingwagen

€ 1.249,00

3 - 4 weken

Sixseater Autobrake meerlingwagen voor zes kinderen. Deze meerlingwagen garandeert veiligheid voor de kleuters door verschillende functies. Beschikbaar in een antraciete kleur.

Lengte 160 cm
Breedte / Diepte 85 cm
Hoogte 107 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Sixseater Autobrake meerlingwagen is een droom voor onthaalmoeders of kinderdagverblijven. In deze kinderwagen kunnen zes kindjes, van 6 maanden tot 15 kg. 
De veiligheid van de kleuters wordt verzekerd door de automatische rem. Je kan de kindjes nu gemakkelijk vervoeren door de zwenkwielen. Bovendien zorgen de vier grote wielen vooraan en achteraan voor extra flexibiliteit en stabiliteit. De kinderwagen heeft een antraciete kleur en is gemakkelijk op te bergen.
Elk zitje heeft een verstelbare ruggensteun en voetensteun én beschikt over een 5-punt veiligheidsgordel. De kleuters worden ook beschermd tegen zon, regen of wind dankzij de afneembare zonnekappen. Er zijn ook bumpers voorzien die de veiligheid van je kindjes extra garandeert. 
Ten slotte heeft de Sixseater meerlingwagen ook twee grote boodschappenmanden. Neem alle kindjes gerust mee naar de winkel!

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWCWSIX2
Materiaal Staal
Stijl Modern
Kleur Antraciet
Totaal Gewicht kg 41.8
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top