Sixseater Autobrake Meerlingwagen

1.189,00
3 tot 8 dagen - 14,95

Sixseater Autobrake meerlingwagen voor zes kinderen. Deze meerlingwagen garandeert veiligheid voor de kleuters door verschillende functies. Beschikbaar in een antraciete kleur.

 
  Lengte 85 cm
  Breedte / Diepte 160 cm
  Hoogte 107 cm
  Montagehandleiding
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Goede klantenservice
  • 60 dagen retourrecht

Productinformatie

De Sixseater Autobrake meerlingwagen is een droom voor onthaalmoeders of kinderdagverblijven. In deze kinderwagen kunnen zes kindjes, van 6 maanden tot 15 kg. 
De veiligheid van de kleuters wordt verzekerd door de automatische rem. Je kan de kindjes nu gemakkelijk vervoeren door de zwenkwielen. Bovendien zorgen de vier grote wielen vooraan en achteraan voor extra flexibiliteit en stabiliteit. De kinderwagen heeft een antraciete kleur en is gemakkelijk op te bergen.
Elk zitje heeft een verstelbare ruggensteun en voetensteun én beschikt over een 5-punt veiligheidsgordel. De kleuters worden ook beschermd tegen zon, regen of wind dankzij de afneembare zonnekappen. Er zijn ook bumpers voorzien die de veiligheid van je kindjes extra garandeert. 
Ten slotte heeft de Sixseater meerlingwagen ook twee grote boodschappenmanden. Neem alle kindjes gerust mee naar de winkel!

Artikelnummer CWCWSIX2
Gewicht 41.8 kg
Merk Childhome
Materiaal Staal
Stijl Modern

Alternatieven

Productvragen

 • Heb jij een vraag over dit product? Stel deze dan hieronder!