Salontafel Clive

€ 335,00

3 - 4 weken

Salontafel Clive met lade en 3 open vakken. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van eikenhout. Pootjes van zwart gelakt beukenhout.

Lengte 70 cm
Breedte / Diepte 120 cm
Hoogte 36 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van collectie Clive passen bij elke interieurstijl, of je nu houdt van landelijk, modern of industrieel. Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van Kronberg eikenhout.

Deze salontafel staat – letterlijk en figuurlijk – centraal in jouw woonkamer. De tafel beschikt over een ruime lade die is afgewerkt met horizontale lijnen en 3 open vakken (links, rechts en achteraan). De zwart gelakte pootjes combineren prachtig met het warme eikenhout en zijn gemaakt van beukenhout.

Meer informatie
Aantal personen n.v.t.
Hout/look Eik
Vorm Rechthoek
SKU-Emob GTJ66087
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 36.9
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top