Ronde tuintafel Diva - grijs

€ 1.549,00

3 - 4 weken

Ronde tuintafel Diva - grijs, ⌀ 160 cm. Tafelblad uit keramiek en frame uit aluminium. Lazy susan (=draaibaar plateau) inbegrepen.

Productinformatie

Stevig, maar toch heel elegant. Zo kan je de Diva-collectie het beste omschrijven. Deze grijze, ronde eettafel heeft een keramisch tafelblad en een frame uit aluminium. Daarnaast is deze tafel uitgerust met een draaibaar plateau, zodat je bijvoorbeeld gemakkelijk hapjes kan veranderen van plaats.

Neem een kijkje op onze website en kies jouw favoriete tuinstoelen die de naturelle uitstraling zullen vervolledigen. Wedden dat deze tafel een echt pronkstuk in jouw tuin zal zijn?

Meer informatie
Merk 4-Seasons-Outdoor
SKU-Emob 4SO19360
Kleur Taupe
Totaal Gewicht kg 58
Merkeninformatie

Over 4-Seasons-Outdoor

4 Seasons Outdoor heeft helemaal begrepen hoe de consument tegenwoordig in elkaar zit en wat hij verwacht. Ze bieden een kwalitatief hoogstaand product aan en voelen perfect aan hoe ze de ervaring van de gebruiker zo optimaal mogelijk kunnen maken. Wie kiest voor tuinmeubelen van 4SO doet dit heel bewust. De extra kwaliteit die je in ruil krijgt voor de meerprijs ligt een pak hoger dan de sets die je tegen zogeheten dumpingprijzen in de supermarkt vindt.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top