Ovale eettafel met kruispoot - 220x110 cm - blank - teak

€ 969,00

6 tot 8 weken

Vervaardigd van teakhout, Onbehandeld tafelblad, Natuurlijke houtvormen en -patronen zichtbaar, Hoogte tot onderregel tafelblad 71,5 cm, Biedt plaats aan 8-10 personen, 220x110x75 cm

Productinformatie

Kan je niet kiezen tussen een ronde of een rechthoekige tafel? Een ovale tafel combineert het beste van beide vormen! De stoelen staan gezellig richting elkaar gedraaid om de tafel en de langwerpige vorm blijft behouden, waardoor deze goed past in de meeste interieurs. Deze stoere eettafel van HSM Collection is gemaakt van teakhout. Teakhout is een natuurproduct en staat bekend om de ruwere delen, scheurtjes, oneffenheden en inzetstukken. Deze kenmerken geven het meubelstuk charme en maken elke tafel uniek. De eettafel heeft een ovaal, massief (35 mm dik) houten tafelblad. De kruispoot in het midden zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk stoelen om de tafel passen. De ovale eettafel van HSM Collection is verkrijgbaar in diverse afmetingen en verschillende houtkleuren.
Meer informatie
SKU-Emob HSMJH210
Merk Henk_Schram_Meubelen
Materiaal Massief hout
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 85
Merkeninformatie

Over Henk_Schram_Meubelen

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top