Ovale eettafel Mosy met kruispoot - 220x110 cm - blank - teak

Ovale eettafel Mosy, vervaardigd uit teakhout met onbehandeld tafelblad.  Natuurlijke houtvormen en -patronen zichtbaar. De hoogte tot de onderregel van het tafelblad is 71,5 cm. Deze tafel biedt plaats aan 8 tot 10 personen.  
€ 1.049,00

1 tot 2 weken

Productinformatie

Kan je niet kiezen tussen een ronde of een rechthoekige tafel? Deze ovale Mosy-tafel combineert het beste van beide vormen! De stoelen staan gezellig richting elkaar gedraaid om de tafel en de langwerpige vorm te behouden, waardoor deze goed past in de meeste interieurs. Deze stoere eettafel van HSM Collection is gemaakt van teakhout. Teakhout is een natuurproduct en staat bekend om de ruwere delen, scheurtjes, oneffenheden en inzetstukken. Deze kenmerken geven het meubelstuk charme en maken elke tafel uniek. De eettafel heeft een ovaal, massief (35 mm dik) houten tafelblad. De kruispoot in het midden zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk stoelen om de tafel passen. De ovale eettafel van HSM Collection is verkrijgbaar in diverse afmetingen en verschillende houtkleuren.
Meer informatie
Vorm Ovaal
Aantal personen 1 persoon, 8 personen, 10 personen
SKU-Emob HSMJH210
Merk HSM
Kleur Bruin
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 85
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top