Opbergrek Mega 10 vakken - beton

Witte wandkast Mega uit splaanplaat met betonlook, bestaat uit 10 open vakken.

€ 119,00

2 tot 7 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 139 cm
Breedte / Diepte 33 cm
Hoogte 144 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ben je op zoek naar een wandkast die net dat beetje anders is dan alle andere? Dan laten we je graag kennismaken met de witte kast Mega, die dankzij haar unieke design een echte blikvanger wordt in jouw interieur. Deze kast bestaat uit 10 open opbergvakken waarin je je mooiste spullen kan tentoonstellen. Door kleurrijke mandjes in enkele vakken te plaatsen creëer je een speels effect. Bovendien is het een ideale manier om kleine spullen ordelijk op te bergen!

Een ander voordeel van deze kast uit hoogwaardige spaanplaat? Je kan ze ook in het midden van de kamer plaatsen om de ruimte in te delen zoals jij het wenst. Dankzij de open zijden kan je immers langs weerskanten aan je spullen.

Ontdek op onze site ook de andere kleuren en versies waarin deze wandkast beschikbaar is.

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Hout/look Beton
Merk FMD
SKU-Emob FMD248-002-4
Kleur Grijs, Betonlook
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 35.32
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Wat zijn afmetingen van één vak, zijn die allemaal gelijk qua afmetingen?

Alle vakken hebben dezelfde afmetingen: 32x32x32 cm

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top