Opbergbox Kubikub met 3 vakken - grijs

€ 25,00

6 tot 8 weken

Opbergbox met 3 vakken Kubikub - grijs, vervaardigd uit spaanplaat.

Productinformatie

Ben je op zoek naar een handig opbergrek of een moderne roomdivider? Dan moet je zeker de Kubikub-reeks ontdekken! Deze grijze opbergbox met 3 vakken kan je gemakkelijk combineren met de andere opbergkasten. Dit model is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

De Kubikub opbergers zijn vervaardigd uit spaanplaat en bekleed met een papier decor. De omlijsting aan de voor- en achterzijde is uit gemelamineerd spaanplaat. Er is ook een bevestigingsmiddel inbegrepen om de kast aan de muur te bevestigen.

Elk vakje is 29x29x29 cm groot.

Meer informatie
SKU-Emob PA805304
Merk Parisot
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 10
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Wat is de maximale belasting van de bovenkant? Ik heb de kast verticaal geplaatst en ik wil er een plant op zetten, maar ik weet niet of de kast het houdt.

De bovenplank kan een gewicht van max 3 kg dragen, net zoals elk legplankje.

Wordt dit als bouwpakket geleverd ?

Dit wordt als bouwpakket geleverd.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top