Manis-h

Deens design waar kinderen vrolijk van worden

Het gerenommeerde Deense merk Manis-h ontwerpt en produceert vrolijke kindermeubelen zoals eenpersoonsbedden, halfhoogslapers, stapelbedden, bureaus,... Je zal merken dat je heel wat mogelijkheden hebt voor de kinderkamer.  Zo kan je in de meeste gevallen het bed later omvormen tot een ander model. Van juniorbed tot groot bed, van halfhoogslaper tot stapelbed,...

 

De meubels zijn vervaardigd uit massief hout en MDF en zijn dus van topkwaliteit. De gebruikte lak is altijd op waterbasis en alle meubelen voldoen aan de strengste Europese normen.

 

Het design van Manis-h scoort zo goed bij het jonge publiek, omdat de ontwerpers ook een beroep doen op hun creativiteit. Bovendien telt het aanbod eveneens tal van leuke accessoires zoals opbergtassen, bedtenten, kussens,... Kortom, jouw kleine schat zal ongetwijfeld zijn of haar droomkamer vinden in dit gamma.

 

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Speelse kinderbedden

Droomt jouw lieveling van een halfhoogslaper met glijbaan? Of eerder van een hoogslaper met bureau en/of sofa? Van een eenpersoonsbed tot een kajuitbed en stapelbed: alles is mogelijk! Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een origineel, design hoofdbord!  

Bureaus op maat van jouw kind

Iedere kinderkamer heeft er een: een praktische bureau waaraan ze kunnen knutselen, tekenen en studeren. Sommige modellen zijn verstelbaar in de hoogte en hebben een kantelbaar tafelblad. Zo is dit meubel volledig afgestemd op de noden en behoeften van jouw kind. Andere bureaus hebben dan weer geïntegreerde opbergvakken, zodat alles netjes opgeruimd blijft. 

Leuke accessoires

Manis-h weet zich perfect in te leven in de wereld van jonge kinderen. Dat merk je ook aan de accessoires die passen bij hun kinderbedden. De bedtenten garanderen uren speelplezier en de opbergtassen komen altijd van pas. Daarnaast zou het kinderbed niet volledig zijn zonder de zachte, kleurrijke kussens. Voor de allerkleinsten zijn er zelfs uitvalbeveiligingen in allerlei vormen en kleuren mogelijk. Het slapengaan zal voortaan veel vlotter verlopen!