BS Toys

Spelen, bewegen & leren

Dat is het motto van het bekende Nederlandse merk BuitenSpeel. Met hun speelgoed willen ze kinderen stimuleren om te bewegen en te ontdekken. Vaak hebben de spelletjes ook een educatieve meerwaarde. Zo leren ze dus ook al spelend om samen te werken, creatief te zijn,... De meeste spellen kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden! 

 

Daarnaast werkt het merk met handige logo's en kleuren, zodat je meteen op de hoogte bent van alle belangrijke info. Zo weet je bijvoorbeeld in een oogopslag waaruit het artikel gemaakt is en voor welke leeftijd deze geschikt is. Neem snel een kijkje naar het aanbod en laat je betoveren door het originele speelgoed. Van gezelschapsspellen tot speeltenten en puzzels: kinderen zullen zich urenlang amuseren en dit het hele jaar door!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Al spelend de wereld ontdekken

BuitenSpeel heeft een heel uitgebreid aanbod, zelfs voor de allerkleinsten onder ons. Zo kan jouw kleine schat op een skippydier de wereld ontdekken. Of een eigen dierentuin bouwen met kleurrijke houten blokken. Als kinderen wat groter zijn, kunnen ze zich volledig uitleven met een van de interactieve buitenspellen! Denk maar aan hinkelen, golfen, ringwerpen, frisbeeën,... De waterspellen zullen zeker scoren als het mooi weer is!

 

Daarnaast kan je hier ook de echte klassiekers terugvinden in een extra groot formaat. Wedden dat Vier op een rij en Domino nóg leuker zullen zijn! Je vindt hier ook houten spellen die kinderen uitnodigen om creatief te zijn en bepaalde figuren na te maken. Kortom, er is voor elk wat wils!