Traagschuimatras Pocket & Visco 90x200cm met pocketveren

Matras Pocket & Visco met pocketveren en traagschuim, hoogte 19 cm. Bestaat uit 7 lagen en stretch tijk, afmetingen 90x200 cm.

Aanbiedingsprijs € 225,00 Normale prijs € 249,00

24 uren

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Een goede matras is essentieel om je batterijen op te laden en er de volgende dag volledig uitgerust weer tegenaan te gaan. Onze Pocket & Visco matras van 90x200 cm bestaat uit maar liefst 7 lagen en laat je elke nacht opnieuw genieten van een deugddoende nachtrust. 

Samenstelling

De kern van deze matras zijn de pocketveren die elk apart verpakt zijn in textielzakjes. De veren zijn uiterst soepel, goed buigbaar en hebben een hoog draagvermogen. De pocketveren zijn bovendien omhuld met een extra schuimlaag voor extra comfort. Bovenop die schuimlaag vind je nog eens een comfort schuimlaag. Daarbovenop komt een laagje traagschuim, waardoor de matras zich optimaal aanpast aan jouw lichaam. De laatste laag, ten slotte, is een fiberlaag.

Deze unieke combinatie van 7 lagen biedt elk type slaper een uitstekende ondersteuning en optimale drukverdeling, of je nu het liefst op je buik, rug of zij slaapt.  Alle lagen zijn zowel boven- als onderaan aangebracht. Doordat de matras langs beide zijden dezelfde samenstelling heeft, kan je ze zonder problemen omkeren. Beide zijden zijn met andere woorden beslaapbaar. De Pocket & Visco matras is omhuld met stretch tijk.

Samengevat bestaat de Pocket & Visco matras uit:

 1. Stretch tijk
 2. Fiberlaag (200 gram)
 3. Traagschuimlaag (50 kg/m³)
 4. Schuimlaag (20 kg/m³)
 5. Pocketveren (240 veren/m²) omhuld met schuim (30 kg/m³)
 6. Schuimlaag (20 kg/m³)
 7. Traagschuimlaag (50 kg/m³)
 8. Fiberlaag (200 gram)

Afwerking

De tijk is volledig doorstikt en is afgewerkt met een dambordpatroon. De grijze boord is afgewerkt met witte, verticale stiknaden.

Specificaties

 • Hoogte: 19 cm
 • Kern: pocketveren
 • 7 lagen waaronder 2 lagen traagschuim
 • Stretch tijk
 • Stevigheid: medium/stevig
 • Keurmerk Ökotex Standard 100
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen
Meer informatie
Afmetingen 90 x 200cm
Opties Omkeerbaar
Hardheid Stevig, Medium
Merk Emob
SKU-Emob EMMACFPOVI0920
Stijl Modern
Kleur Wit, Grijs
Materiaal PU Schuim
Totaal Gewicht kg 7
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top