Traagschuimmatras Junior Visco 60x120cm

€ 89,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Matras Junior Visco met schuimkern, traagschuimlaag en afneembare stretch tijk, 60x120x10 cm.

Productinformatie

Een goede nachtrust is essentieel voor baby’s en peuters om alle indrukken van de voorbije dag te verwerken en volledig uitgerust aan de nieuwe dag te beginnen. Onze Junior Visco matras is daarbij een onmisbare bondgenoot. Deze matras is 10 cm hoog en is geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Samenstelling

De Junior Visco matras bestaat uit een schuimkern (20 kg/m³) waarop een laagje traagschuim (50 kg/m³) is aangebracht, waardoor de matras zich optimaal aanpast aan het lichaam van jouw kindje. De matras is omhuld met een stretch tijk. De tijk is voorzien van een rits en kan gewassen worden in de machine. Door de mesh-structuur van de hoes wordt vocht en transpiratie afgedreven waardoor jouw kindje elke nacht opnieuw heerlijk fris kan slapen.

Specificaties

  • 60x120 cm
  • Hoogte: 10 cm
  • Kern: schuim
  • Traagschuimlaag
  • Afneembare Stretch tijk
  • Mesh-structuur
  • Keurmerk Ökotex Standard 100
Meer informatie
Merk Emob
SKU-Emob EMMAJUVISC0612
Kleur Wit
Materiaal PU Schuim
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 7
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top