Kolomkast Syane 30 cm

€ 109,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Kolomkast Syane 30 cm uit gemelamineerde spaanplaat, wit met glanzende voorkant. Heeft 2 deurtjes, 2 legplanken binnenin, lade en open opbergruimte met legplankje.

Lengte 32 cm
Breedte / Diepte 30 cm
Hoogte 184 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze witte kolomkast heeft net als alle andere meubelen van de collectie Syane een glanzende voorkant, handvaten die afgewerkt zijn met glanzend chroom en metalen pootjes. Het design van deze badkamermeubels is heel modern en elegant.

De kolomkast is vervaardigd uit gemelamineerde spaanplaat en is uitgerust met 2 deurtjes, 2 legplanken en een lade. Hij beschikt bovendien over een open opbergruimte met legplankje in het midden, superleuk om je favoriete decoratie op uit te stallen!

De kast is zeer praktisch, want hij biedt je heel wat opbergruimte terwijl hij zelf weinig plaats inneemt.

Afmetingen: 32 x 30 x 184 cm.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur, 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob PA605903
Merk Parisot
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 25
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top