Koetsbed Disney Princess

€ 255,00

3 - 4 weken

Koetsbed Disney Princess van MDF, geschikt voor een matras van 140x70 cm (niet inbegrepen).

Lengte 160 cm
Breedte / Diepte 88 cm
Hoogte 136 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 17,20
€ 326,80

Productinformatie

Dit prachtige roze koetsbed maakt de overgang van babybed naar eenpersoonsbed zoveel gemakkelijker! Dit peuterbed is volledig gemaakt op kindermaat: het is laag, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt, en het heeft verhoogde zijden die voorkomen dat je dochtertje uit bed valt. Uiteraard mag jouw kleine prinses onder een mooie roze baldakijn slapen, die versierd is met schitterende lichtjes. De batterij hiervoor is inbegrepen.

Dit koetsbed is gemaakt van MDF en heeft een lattenbodem van MDF. Het bed is geschikt voor een matras van 140 x 70 cm. Die is niet inbegrepen, maar kan je wel aankopen op onze site. We raden je hiervoor de Junior Comfort matras aan.

Geschikt voor kindjes van 18 maanden tot 5 jaar.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 30kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
Geschikt voor matras 70 x 140cm
SKU-Emob WA452DNY
Merk WorldsApart
Stijl Romantisch
Kleur Roze
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 35.9
Reviews
Merkeninformatie

Over WorldsApart

Worlds Apart wil kinderen laten opgroeien in een boeiende, creatieve omgeving. Het merk biedt daarom heel wat toffe kindermeubelen rond specifieke thema’s aan voor de kleinsten onder ons. Bovendien houdt Worlds Apart zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk tijdens alle fasen van de productontwikkeling. Zo wil het bedrijf een mooie toekomst garanderen voor alle kinderen, op alle vlakken.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top