Kledingkast Danz 166cm met 3 deuren - wit

€ 839,00

3 - 4 weken

3-deurskleerkast Danz met 4 legplanken, 1 kledingroede en 3 laden, gemaakt van massief dennenhout.

Lengte 166 cm
Breedte / Diepte 57 cm
Hoogte 199 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Een slaapkamer met klassieke uitstraling die tegelijkertijd licht en luchtig is? Dan moet je zeker de slaapkamerserie Danz ontdekken! De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van massief dennenhout. Subtiele details zoals de metalen ringetjes die dienen als handvaten en de brede lijnen zorgen voor een klassieke toets, terwijl de witte kleur het geheel luchtig houdt.

Deze 3-deurskleerkast is onmisbaar in elke slaapkamer. Links vind je 3 legplanken, rechts beschik je over een kledingroede en nog eens een ruime legplank bovenaan. De deuren sluiten met magneten. Onderaan beschik je over 3 laden die je gemakkelijk kan openen en sluiten dankzij de metalen ladegeleiders.

Kledingkast Danz is ook beschikbaar in een kleinere versie met 2 deuren.

Meer informatie
Samenstelling 3 deuren, 3 lades
Type deur Draaideur
Merk Interlink
SKU-Emob IL20900135
Kleur Wit
Stijl Klassiek
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 131
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top