ReadyBeds

ReadyBeds: perfect voor logeerpartijtjes

Wat is er voor jouw kind leuker dan vriendjes en vriendinnetjes die blijven slapen? Een leuke tip voor die sleepovers zijn onze kleurrijke, opblaasbare ReadyBeds. Kamperen in huis of zelfs in de tuin was nooit zo gemakkelijk én gezellig. Jouw kapoen kan dit opblaasbaar bed natuurlijk ook meenemen als hij of zij ergens blijft slapen.

Trendy thema’s

Onze junior Ready Beds zijn geschikt voor kinderen kleiner dan 1,40m. Er zijn zowel thema’s voor jongens (Monsters, Spiderman, Planes, Cars) als voor meisjes (Disney Princess, Hello Kitty, Minnie Mouse). Voor elk wat wils dus! Ben je op zoek naar nog leuke accessoires en meubels in deze thema’s? Bekijk dan ook ons ruime aanbod aan complete peuterkamers. Je vindt er gegarandeerd de perfecte kinderkamer waarmee jouw kind in de zevende hemel zal zijn.

Snel en comfortabel!

Koop je vandaag nog jouw ReadyBed? Dan kan je dit over enkele dagen al thuis ontvangen, want de levertermijn is heel kort. Heel wat gezinnen in België en Nederland zijn al gewonnen voor dit concept! Deze slaapzak is heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig op te blazen met de inbegrepen pomp. Daarnaast wordt er ook een handige opbergtas meegeleverd. En de hoes? Die kan je zonder problemen losmaken en in de wasmachine stoppen. Kortom, alleen maar voordelen!