Halfhoogslapers met bureau

Kinderbedden met extra opties

Onze halfhoogslapers met bureau en opbergruimte zijn echte toppers uit onze catalogus. Als je zoekt naar originele, ruimtebesparende kindermeubelen dan zijn deze kinderbedden gegarandeerd de perfecte oplossing voor jouw jeugdkamers. Aan de ruime bureaus van deze hoogslapers kunnen kinderen perfect hun huiswerk maken of wat knutselen. Mooi meegenomen is dat de bureaus achteraf terug onder het bed kunnen worden geschoven. Daardoor kan de ruimte in jouw kinderkamer optimaal benut worden voor andere activiteiten.

Uitgebreid assortiment

Bekijk zeker eens de collectie halfhoogslapers van de Bonny reeks. Deze robuuste kinderbedden bestaan in 2 modellen. Elk design bestaat dan nog in verschillende kleuren. Je vindt dus zeker een exemplaar dat volledig aan jouw wensen voldoet. Daarnaast telt de collectie van Emob nog een aantal fantasierijke modellen, die vervaardigd zijn uit spaanplaat en MDF. Ze werden allemaal origineel en kleurrijk afgewerkt. Deze hoogslapers zullen zonder twijfel het pronkstuk in de kinderkamer worden.

Ruime voorraad = snelle levering

Wist je dat alle halfhoogslapers met bureau op voorraad zijn in ons magazijn? Als je bij Emob een kinderbed bestelt, kan dit al binnen enkele werkdagen bij jou thuis geleverd worden. Bovendien kan je zelf de dag van levering kiezen. Neem een kijkje met jouw zoon of dochter en bestel vandaag nog!