Complete peuterkamers

Peuterkamers zijn er in diverse thema’s en kleuren. Met een peuterkamer creëer je een leuke slaapomgeving voor je kind in het thema van zijn keuze. Hier ontdek je alvast ons ruime assortiment. Kies samen met jouw kleine schat de meubels uit die zeker niet in zijn kamer mogen ontbreken!

Op naar het eerste grote bed!

Is je peuter zijn babybed ontgroeid? Of ben je op zoek naar een eerste peuterbed omdat een broertje of zusje op komst is en het babybedje vrij gemaakt moet worden? Bekijk dan eens het leuke aanbod peuterkamers van Emob, bestaande uit zowel meisjes- als jongensthema’s. Is jouw oogappel fan van Disney Princess, Hello Kitty of Minnie Mouse? Of heeft jouw kleine schat het eerder voor de stoere helden van Cars, Star Wars of Spiderman?

Kleurrijke peuterkamers en juniorbedden

De peuterkamers van Emob zijn de ideale tussenoplossing vooraleer je kind in een eenpersoonsbed  gaat slapen. De speelse meubelen zorgen ervoor dat je kinderen sneller alleen durven slapen in hun kamer. De stap naar een eerste eigen “groot bed” was nooit zo klein.

Onze kleurrijke peuterkamers bestaan uit verschillende peuterbedden en bijhorende meubeltjes, zoals opbergmeubels, speelgoedkoffers, bureautjes en tafels en stoeltjes op kindermaat. Deze meubeltjes werden  zodanig vervaardigd zodat je kinderen ze veilig en zelfstandig  kunnen gebruiken. Denk hierbij aan afgeronde hoeken, aangepaste hoogtes en een veilige materiaalkeuze. Daarnaast leuken de verschillende thematische accessoires je juniorkamer zalig op. Het assortiment gaat van vloerkleedjes tot speeltenten tot lichtgevende wekkers en knuffels. Had je ooit gedacht dat je zoveel keuze had bij het inrichten van de peuterkamer?

Aangepast beddengoed voor peuters

Om af te sluiten heb je bij Emob nog de keuze uit een flink gamma beddengoed. Zo bestel je in slechts enkele klikken een bijpassende matras, een peuterdekbedovertrek en ander beddengoed bij het bed. Bovendien heeft Emob standaard alles op voorraad waardoor de nieuwe peuterkamer in een mum van tijd bij je thuis geleverd wordt. En over de verzendkosten hoef je je hoofd niet te breken. Overtuigd? Kies dan nu jouw favoriete thema uit en maak je (b)engel trots op de nieuwe peuterkamer!