Metalen bedden

Kinderen hebben nog meer dan volwassenen nood aan een goede nachtrust. ’s Nachts verwerken ze namelijk alle indrukken die ze overdag hebben opgedaan. Voor een deugddoende slaap is een goed en comfortabel bed uiteraard onmisbaar. Bekijk hier ons gevarieerde assortiment en ontdek waarom een metalen kinderbed altijd een goede keuze is!

Metalen bedden in diverse stijlen

Wie denkt dat metalen kinderbedden per definitie grijs zijn en een industriële uitstraling hebben, heeft het helemaal mis. Natuurlijk zijn er tijdloze modellen beschikbaar met een robuuste touch voor wie het liever sober houdt. Maar in een kinderkamer mag het misschien net dat tikje meer zijn, met een metalen bed in een leuk kleurtje, bijvoorbeeld! In ons assortiment vind je naast neutrale bedden ook heel wat metalen bedden die de kinderkamer meteen opfleuren. Denk maar aan een bed in een fel kleurtje zoals rood, turquoise of geel. Niet alleen de kleur geeft jouw kamer meteen een extra dimensie, ook een sierlijk frame geeft extra cachet.

Compatibel met alle bedbodems en matrassen

Metalen kinderbedden zijn compatibel met elk type bedbodem en matras. Zo kan jij je nieuwe bed volledig naar wens samenstellen. Een comfortabel bed dat volledig is afgestemd op jouw noden was nog nooit zo dicht binnen handbereik!

Metalen bedden in verschillende afmetingen

In ons assortiment vind je zowel eenpersoonsbedden van 90 x 200 cm maar ook iets ruimere twijfelaar bedden. Deze hebben een breedte van 120 cm en zijn dus het gedroomde bed voor tieners. Daarnaast kan je hier ook kiezen voor een metalen stapelbed. Ideaal in een gedeelde kinderkamer of een logeerkamer! We hebben in ons assortiment zelfs een metalen stapelbed met maar liefst 3 slaapplaatsen.

Extra voordelen van een metalen bed

Nog niet helemaal overtuigd dat een metalen kinderbed het bed is waarnaar je op zoek bent? Dit type bed heeft nog heel wat andere voordelen voor je in petto die we nog niet aangehaald hebben. Zo is een bed uit metaal heel licht, waardoor je het gemakkelijk kan verplaatsen. Het is daarnaast ook stabiel en zal minder snel gebruikssporen vertonen dan bijvoorbeeld een gestoffeerd bed. Het is ook gemakkelijk schoon te houden én eenvoudig te monteren en uit elkaar te halen. En had je al gedacht aan de voordelen die een metalen bed biedt aan kinderen die gevoelig zijn voor allergieën? Een metalen bed geeft huisstofmijt namelijk geen kans en heeft in dit geval dus duidelijk een streepje voor op een gestoffeerd bed.