Kinderboxsprings

Kinderboxsprings bestaan uit een bedbodem met vering binnenin, waarop een matras wordt gelegd die eveneens voorzien is van een verenstructuur. De veringen passen zich makkelijk aan jouw lichaam aan, waardoor ze je een optimaal comfort bieden. Veel mensen denken dat boxsprings alleen voor volwassenen bestemd zijn, maar niets is minder waar! Deze comfortabele bedden bestaan namelijk ook in kindermaten. Hier vind je kinderboxsprings in verschillende afmetingen, ontdek snel welk model het best bij jou past.

Moderne en comfortabele kinderboxsprings

Uniek in het gamma van Emob: onze kwalitatieve boxsprings voor kinderen. Verwen je zoon of dochter met een hemels kinderbed dat aanvoelt als een luxueus hotelbed. Het optimale slaapcomfort wordt verkregen dankzij de duurzame springveren die in dit type kinderbed verwerkt zitten.

De kinderboxsprings zijn bekleed met kunstleder, wat hen een elegante uitstraling geeft. Er zijn heel wat verschillende kleuren waaruit je kan kiezen. Je hebt daarnaast de keuze tussen de afmetingen 90x200 cm, 100x200 cm of 120x200 cm (de zogenaamde twijfelaar). Je kids voelen zich binnenkort gegarandeerd een grote meneer of mevrouw in hun charmante en comfortabele kinderboxspring!

Exclusief bij Emob

Sommige modellen uit onze collectie kinderboxsprings worden door Emob zelf ontworpen en zijn dus exclusief in onze webshop verkrijgbaar. De bedden zijn volledig aangepast aan en ontworpen volgens de noden en de wensen van je kind. Op het kader van het bed past een kindermatras van 90x200cm. We raden hiervoor een iets dikkere matras aan (viscotherapie, air actif of sainergy), zodat de specifieke kwaliteiten van de springveren volledig benut worden.

Combineer dit bed met je favoriete kamer!

Bestel je bij Emob een boxspring voor je kinderen, dan ontvang je het nieuwe bed al binnen enkele dagen bij jou thuis. Ben je nog op zoek naar andere slaapkamermeubelen om de kinderkamer mooi in te richten? Onze kinderboxsprings zijn gemakkelijk te combineren met de kinderkamers op onze site. Bekijk zeker eens de complete kinderkamer Robin. De witte meubelen van deze serie passen perfect samen met de strakke stijl van onze kinderboxsprings. De perfecte combinatie gevonden? Maak dan nu je kind trots met een tijdloze jeugdkamer van Emob!

Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij Emob. De betaling gebeurt natuurlijk in een uiterst veilige omgeving. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. We helpen je zo snel mogelijk!