Hoekstapelbedden

Een hoekstapelbed is de ideale oplossing voor een gedeelde kinderkamer onder een schuin dak. Je geniet van alle voordelen van een klassiek stapelbed terwijl je alle beschikbare ruimte in de kamer optimaal benut. Ontdek hier ons ruime assortiment hoekstapelbedden en kies samen met je kinderen jullie favoriete exemplaar!

Sorteer op
Asc

1 product

Sorteer op
Asc

1 product

Hippe hoekstapelbedden aan een zachte prijs!

Delen jouw kinderen een kamer en kan je wel wat inspiratie gebruiken voor de inrichting ervan?
Waarom niet kiezen voor een hoekstapelbed? Het is praktisch, hip en gezellig! Bovendien is dit niet zomaar een stapelbed: dankzij de L-vorm kan je op een originele manier de kinderkamer inrichten.

De grote voordelen van stapelbedden in L-vorm?

  • De inrichting volgens jouw wens en smaak: meestal heb je de mogelijkheid om het stapelbed in spiegelbeeld te monteren of om het later om te vormen naar twee eenpersoonsbedden.
  • De verhoogde zijdes die de veiligheid garanderen.
  • Maar vooral: de plaats die je kan besparen!

Je kan de slaapkamer op een stijlvolle manier structureren, zodat je de ruimte optimaal kan benutten. Zo is een hoekstapelbed de gedroomde oplossing wanneer je een gedeelde kinderkamer wilt inrichten onder een schuin dak.

Voordelige hoekstapelbedden

Ben je op zoek naar goedkope hoekstapelbedden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Emob heb je een ruime keuze aan stapelbedden in L-vorm. Je vindt in ons assortiment hoekstapelbedden met een rechte of schuine ladder. Twijfel niet langer en geef jouw kinderkamer een upgrade met een fantastisch hoekstapelbed. Eveneens onmisbaar: de bedlade die je als extra optie kan aankopen. Zo creëer je extra opbergruimte en geef je de kamer van jouw kinderen een volledig moderne look! Ben je eerder fan van een klassiek stapelbed of een halfhoogslaper met bureau? Ontdek dan zeker ons uitgebreid assortiment van kinderbedden! 

De kinderkamer prachtig ingericht

In een gedeelde kinderkamer is het hoekstapelbed het belangrijkste element. Maar een kinderkamer maak je pas helemaal af met de juiste accessoires. Wat dacht je van een bedtunnel bijvoorbeeld om jouw kind elke avond opnieuw een unieke slaapervaring te bieden? En ook een leuk, kleurrijk dekbedovertrek is onmisbaar, liefs in het favoriete thema van je oogappels. Kleed het bed verder aan met enkele praktische opbergzakjes waarin je kinderen kleine spulletjes kwijt kunnen voor ze naar bed gaan, zoals hun favoriete boek, knuffel of een bril. Voeg nog enkele kleurrijke kussens toe en de kinderkamer zal er bijzonder aantrekkelijk uitzien voor jouw kleine schatten! 

To Top