Peuterkamer Minions

Verwelkom de Minions in je kinderkamer

Net 3 geworden en klaar voor de grote stap naar een eigen kamer? Toevallig ook een grote fan van Minions? Koppel dan meteen het nuttige aan het aangename en ga voor een Minions peuterkamer. Deze grappige gele mannetjes zorgen ervoor dat je de overstap naar een eerste groot bed zonder kopzorgen zet. Het kamertje is gemaakt van MDF en bestaat uit een peuterbed en handige opbergkisten. Daarnaast kan je in de webshop nog een flink aanbod Minions decoratie terugvinden. Vloerkleden, dekbedovertrekken, kussens, knuffels... Je vindt het allemaal op Emob.eu!

Slaap morgen al in je nieuwe kamer

Heb jij al beslist, maar twijfelen mama en papa nog? Probeer ze alvast definitief te overhalen met volgende argumenten:

  • Hé papa, maak je geen zorgen, ook met je 2 linkerhanden heb je dit bed in een wip gemonteerd. Enkel wat schroeven indraaien en de klus is geklaard!
  • Mama, dit bed is zo leuk dat ik nooit meer 's nachts zal opstaan en tussen jullie kom liggen.
  • Ik beloof plechtig dat ik in het weekend nooit meer voor 9u het huis op stelten zet. Voortaan droom ik wat langer over de grappige avonturen van mijn gele vrienden.

Bovendien worden deze kindermeubels en decoratie binnen 24u bij je thuis geleverd. Vandaag bestellen = morgen geleverd! Waarom nog langer twijfelen?