Peuterkamer Disney Princess

Slapen als een echte prinses

Verkleedt je dochter zich graag zoals Assepoester of Sneeuwwitje? Ben je op zoek naar een mooi Disney Princess geschenk voor je lieve nichtje? Prima, dan ben je bij Emob aan het juiste adres!

Emob heeft namelijk heel wat leuke Disney Princess spullen in de aanbieding. Zoveel zelfs dat je er een volledige kinderkamer mee kan inrichten. Starten doe je natuurlijk met de keuze van het juiste peuterbed. Verkies je een prinsessenbed in de vorm van een koets of gaat je voorkeur eerder uit naar een bedje met handige opberglades? Eenmaal deze keuze gemaakt, kan je de kamer verder aanvullen met handige kindermeubels en decoratie. Wist je dat we zelfs een heuse Princess relaxzetel verkopen. Zalig toch?

Geniet morgen al van je prinsessenkamer

De peuterkamer Disney Princess helpt je dochter probleemloos de overgang van een babybed naar een eerste eigen kinderbed te overbruggen. Naast het assortiment kindermeubels, hebben we ook een ruime collectie beddengoed (matrassen, dekbedovertrekken, kussens…). Zo stel je in één inspanning een volledige kinderkamer samen. Als dat niet gemakkelijk is!

Een beetje aan de late kant voor een dringend verjaardagscadeautje? Wanhoop niet, de redding is nabij! Emob kan alle producten binnen 24u bij u thuis afleveren. Bekijk nu alle Disney Princess producten en bestel uw peuterkamer vandaag nog online!