Peuterkamer Cars

Cars kinderbedden

Is de grootste vriend van je zoontje ook Lightning McQueen? Ben je op zoek naar een origineel Cars geschenk voor je stoere neefje? Dan vind je gegarandeerd iets leuks bij Emob. 

Met Emob kan je een peuterkamer volledig inrichten in het Disney Cars thema. Beginnen doe je met een leuk bedje in de vorm van Lightning McQueen of een handig Cars peuterbed met 2 opbergladen. Daarna heb je de keuze uit een heleboel Cars accessoires, gaande van een opbergkist tot een tafel met stoeltje tot goedkope vloerkleedjes. Keuze bij de vleet! De collectie wordt bovendien regelmatig vernieuwd waardoor de meubelen altijd het nieuwste design hebben.

Richt je volledige Cars kinderkamer in met Emob

In de peuterkamer Cars maakt je zoontje probleemloos de overgang van babybed naar eerste eigen kinderbed. Alleen in een nieuwe kamer slapen ging nooit zo vlot. Naast de kindermeubeltjes ben je hier ook aan het juiste adres voor bijhorend beddengoed. Kwalitatieve kindermatrassen, warme dekbedden en kleurrijke dekbedovertrekken. Je kan dus alles in 1 keer bestellen. Extra handig toch?

Een beetje aan de late kant voor een dringend verjaardagsgeschenk? Dan is dit geen enkel probleem! Emob levert alle artikelen van de Cars peuterkamer binnen 48u netjes bij je thuis af. Bekijk nu alle Cars spullen en bestel uw Cars peuterkamer online!